Még mindig vonz a Pénzmágnes
Vissza

Még mindig vonz a Pénzmágnes

Gazdasági vetélkedőt hirdettek a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a Magyar Mágnás Egyesület a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem partnerségében középiskolások számára. Legyél te, aki elviszi a főnyereményt és mellette az életre szóló praktikákat, tapasztalatokat. A szervezők október 25-ig még várják a jelentkezéseket az V. Pénzmágnesre.

A kétfordulós, egyéni verseny idén már nemzetközi jelleget öltött, Erdély mellett Felvidékről, Kárpátaljáról és Délvidékről is jelentkezhetnek a közgazdaságtan iránt érdeklődő diákok és nem csak. 

A vetélkedő első, online fordulóját október 26-án, csütörtökön 14-17 óra között szervezik. Az online fordulón legjobban teljesítő 20 diák pedig november 29-én, Kolozsváron méri össze a tudását a verseny döntőjében. 

A döntőben a legjobban teljesítők jutalomban részesülnek, amelyek elbírálásáról egy szakmai zsűri dönt majd. Az első három helyezett készpénzjutalmat (500, 300 és 200 euró értékben) kap, de vannak még más kiosztásra váró különleges díjak is.

Jelentkezz most, hogy le ne maradj, hiszen a versenyen való részvételhez mindenkinek egyénileg kell regisztrálnia a www.penzmagnes.ro oldalon. Ezen az oldalon találhatóak a versenyszabályok és a felkészüléshez szükséges anyagok is. 


EZ ÉRDEKELHETI
GAZDASÁG ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Oltean Csongor: Románia nem tartja ...
Borboly Csabát is megbírságolta a ...
Nézőpontok

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ