Koronavírus: 60 beteg halálát jelentették
Vissza

Koronavírus: 60 beteg halálát jelentették

Az elmúlt 24 órában 60, koronavírussal diagnosztizált személy haláláról érkezett jelentés - közölte vasárnap a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). Ezzel 15.979-re emelkedett a koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetek száma.

A GCS adatai szerint a jelzett időszakban 35 férfi és 25 nő elhalálozását jelentették, akiket Fehér, Arad, Bákó, Bihar, Botoşani, Brăila, Krassó-Szörény, Kolozs, Konstanca, Dolj, Giurgiu, Iaşi, Máramaros, Szilágy, Szatmár, Suceava, Teleorman és Temes megyei kórházakban kezelték. A halálos áldozatok közül három személy a 30 és 39 év közötti korosztályhoz tartozott, két személy 40 és 49 év közötti, négy személy 50 és 59 év közötti, tizenkettő 60 és 69 év közötti, huszonkettő 70 és 79 év közötti volt, tizenhét beteg életkora pedig meghaladta a 80 évet. A 60 elhalálozott személy közül 59-nek volt nyilvántartott társbetegsége. 

A legutóbbi tájékoztatás óta 3034 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában 9829 teszt eredményének feldolgozása nyomán - közölte vasárnap a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Sporthírek röviden a nagyvilágból
Online filmvetítés Törőcsik Mari ...
Szabadnap az oltásra jelentkezőknek?

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ