IV. liga: három lehetséges helyszín a selejtezőre
Vissza

IV. liga: három lehetséges helyszín a selejtezőre

A hét közepén újból felvettük a kapcsolatot a Kolozs Megyei Labdarúgó Testület elnökével, Vasile Marc volt játékvezetővel, akitől csak annyit tudtunk meg, hogy a IV. liga első három helyezett csapata részvételével kiírt selejtező időpontját és helyszínét csak a júniusi gyűlésükön döntik el.

ERKEDI CSABA

Három semleges helyszín vetődött fel: a Kolozsvár Aréna, továbbá az aranyosegerbegyi és a tordaszentmihályi pálya. Az első létesítménnyel kapcsolatban Vasile Marc elnök bevallotta, túl költséges lenne, mert sem a Megyei Labdarúgó Testület, sem az érdekelt három klub nem képes kifizetni a kért bért (mérkőzésenként 1000 eurót), így maradhat a másik két vidéki pálya (mindkettőt rendbe tették, különösen a tordaszentmihályi van jó állapotban). De a végleges döntést a végrehajtó bizottság a három csapat képviselőinek részvételével csak júniusban hozzák.

Nagyiklód kiesett, mivel a listavezető Dési Szamos a visszavágón ott játszotta hazai mérkőzéseit a bajnokság megszakításáig, legutóbb a Szamosújvári Atletic Olimpia együttesét győzte le nehezen 1–0-ra.

A lejátszott 15 forduló után a IV. liga táblázata első három helyét a Dési Szamos (40 pont), a Szászfenesi SK (38 pont) és a Kolozsvári Viktória (volt Supporter 2.0, 37 pont) foglalta el. Ez a három alakulat játssza majd a megyei bajnokot eldöntő körmérkőzéses selejtezőt. Mindhárom csapat játékosait koronavírustesztnek vetik alá.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

A címtelen föld őszinte hangjai
Beindult a bűnvádi eljárás Bănicioiu ...
CFR 1907: Rondón remije

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ