Horváth Anna pere: tárgyalás csak február 9-én
Vissza

Horváth Anna pere: tárgyalás csak február 9-én

Bár az előzetes tájékoztatások szerint Kolozsvár alpolgármesterének ma kellett volna megtudnia, hogy a Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) kéri-e vagy sem a hatósági felügyelet meghosszabbítását, erre kedden mégsem került sor. Szintén a ma kellett volna kiderülnie, elkezdődik-e a bírósági kivizsgálás vagy az iratcsomót a bíró visszaküldi az ügyészekhez kiegészítésre, esetleg elrendeli a teljes eljárás megismétlését.

Horváth Anna SMS-üzenetben arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy tegnap este kiderült: a december végén elrendelt újabb 60 nap hatósági felügyelet nem kedden, hanem holnapután, azaz csütörtökön jár le, mert „az újraszámlálás a dossziémnak az ügyészek által a bíróságra küldésének időpontjától kezdődött".

Az RMDSZ-es alpolgármester tudatja: „a fellebbezések utáni végső döntés jövő héten várható Bukarestben. Utána döntünk. Egyébként február 9-én arról is döntés születik, hogy elkezdődik-e vagy sem a bírósági kivizsgálás” – írja a tisztségviselő. „Úgyhogy még mindig csak ülni, s várakozni lehet” – összegzi a helyzet visszásságát Horváth Anna.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Nyári túrákon: Árnyas erdők, kék tó és ...
Csalogató a Szászsebes melletti ...
Októberi bakancslista Mátyás- és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ