Hamarosan Dublinba is repülhetünk Kolozsvárról
Vissza

Hamarosan Dublinba is repülhetünk Kolozsvárról

A Ryanair légitársaság és a kolozsvári nemzetközi reptér bejelentette: hamarosan Dublinba is indulnak légijáratok Kolozsvárról, pontosabban november 1-jén indul az első. London után Dublin a második úticél, amely irányába a Ryanair légitársaság Kolozsvárról indít járatokat hetente kétszer, kedden és szombaton.

Kedden Kolozsvárról 22:20 órakor indul Dublinba járat és ottani idő szerint 23:50-kor érkezik meg. Dublinból az ottani idő szerint 16:30 órakor indul járat és ide 21:50-kor száll le. Szombaton Kolozsvárról 18:50-kor indul a járat és ottani idő szerint 20:20 órakor száll le. Dublinból ottani idő szerint 13 órakor indul repülő és Kolozsváron 18:20 száll le.

Dublinba számos műemlék, templom, múzeum, művészeti kiállítóterem, különleges épület, kastély vonzhatja a látogatókat. Emellett Írország legnagyobb oktatási központjaként tartják számon, hiszen három egyetem is működik a városban. A legrégebbit a tizenhatodik században hozták létre.

 „Értékeljük a Ryanair légitársaság döntését, miszerint növeli a járatai számát, ezzel is bizonyítva azt, hogy a kolozsvári reptér a legdinamikusabban és leglátványosabban fejlődő romániai légikikötő, amely állandóan új utazási lehetőséget biztosít az utasok szükségletei függvényében. Biztosak vagyunk benne, hogy a dublini járat elnyeri az utasok tetszését, főleg hogy nagyszámú román közösség él Dublinban” – nyilatkozta Viorel Federiga, a reptér vezetőtanácsának elnöke és David Ciceo, a reptér vezérigazgatója.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Betétdíjas rendszerrel a ...
Könnyített eljárással igényelhető az ...
Béremelést követelnek a tanügyben

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ