CFR 1907: játékost igazoltak a Dinamótól
Vissza

CFR 1907: játékost igazoltak a Dinamótól

A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata Alexandru Chipciu után újabb játékost igazolt, aki már csatlakozott is a Spanyolhonban edzőtáborozó kerethez – jelentette be az egyesület honlapja.

A 21 esztendős ifi válogatott Denis Ciubotariu (a korábbi román válogatott Liviu Ciubotariu fia) a Bukaresti Dinamótól érkezett, és négyéves szerződést írt alá a vasutasokkal. Sajtóhírek szerint a Dinamó 150 ezer eurót kap a hátvádért, de még egy plusz előjogot is, hogy kölcsönbe kapjon egy játékost a CFR-től, a fővárosiak a szintén 21 éves Alexandru Pașcanuért vagy a két évvel idősebb Mihai Buteanért ácsingóznak – korábban egyik játékos sem kapott sok lehetőséget Dan Petrescu vezetőedzőtől.

A vasutasokhoz kapcsolatos hír, hogy a rossz időjárási körülmények miatt hétfőn elmaradt a romániai és a magyar bajnok, azaz a CFR és a Ferencváros tervezett barátságos mérkőzése. Soron kívül viszont kedden 15 órakor Oliva Novában a német Bundesliga 2-ben játszó SV Wehen Wiesbaden lesz a CFR 1907 ellenfele, az egyesület Facebook-oldala élőben közvetíti a felkészülési találkozót.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Koronavírus: vesztegzár Olaszországban
Püspökké szentelték, és a főegyházmegye ...
Elemző: nem sikerült megoldani azt a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Hunguest Hotel Sóstó: idillikus ...
  • „Három évtized alatt több ezer ember ...
  • Feljelentették Băsescut újabb ...
  • Egyelőre nem bővíthető a ...
  • Ditró után