Benevezés a 2020–2021-es röplabdaidényre
Vissza

Benevezés a 2020–2021-es röplabdaidényre

Mivel a jelenlegi romániai röplabdabajnokságot minden szinten befagyasztották, a csapatok már április elején vakációra mentek. Néhány napja, újból felcsillantak a remények a küzdelem folytatásával kapcsolatban. Természetesen nem a lezárult évadra vonatkozóan, hanem az ősztől induló új idényről van szó. A Román Röplabda Szövetség (FRV) eldöntötte, július 24-ig lehet beiratkozni az új bajnokságokba, függetlenül hogy az A1, A2 vagy az ifik és kadettek szintjét érintő küzdelmek részvevői érdekeltek.

ERKEDI CSABA

A Dési Egyesülés, természetesen az A1-bajnokságban indul októberben, míg a Dési LAPI minden gyermek és ifjúsági korosztályban képviselve lesz, úgy ahogyan már évek óta ott vannak az ország leg jobbjai között. 

A 2020–2021-es A1-osztályú férfi bajnokságban a Dési Egyesülés az utóbbi esztendők legjobb teljesítményét érte el. A Marius Dascălu és Szilágyi Tibor edzette Szamos parti alakulat az 5. helyen zárta a „befagyasztott” évadot, mig a LAPI miniröplabda-, reménység-, kadett és ifiegyüttesei a csoportban végig az élen végeztek. Ez már hagyomány Désen.

Kolozs megye többi képviselője közül a Kolozsvári Universitatea Sportklub a 7., az Aranyosgyéresi MSC a 9. helyen végzett a tízfős férfi bajnokságban, míg a Kolozsvári U NTT Data szintén a 9. lett a 11 csapat közül.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Rendkívüli tanácsülés bölcsődeátadásért
Hunyad megye: fura baleset okozta egy ...
Gyorsuló ütemben terjed a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ