Babos Tímea győzelmei Sencsenben
Vissza

Babos Tímea győzelmei Sencsenben

Babos Tímea győzelemmel kezdett a 100 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás nemzetközi ITF-tenisztornán, és a második körben is nyert.

A magyar játékos (104. a világranglistán) – aki vasárnap sorozatban harmadszor nyerte meg párosban a világbajnokságot – a WTA-évzáró után a Távol-Keleten maradt, és a verseny ötödik kiemeltjeként két játszmában, 6:1, 6:4-re múlta felül a kínai Tan-ni Vangot (852.).

A folytatásban Babos sikerrel vette a második akadályt is, és bejutott a negyeddöntőbe. A soproni teniszező csütörtökön 6:2, 2:6, 6:0-ra verte a holland Bibiane Schoofst (149.), a találkozó 1 óra 44 percet tartott. A 26 éves Babos – a honlapja szerint – a nyolc között a másodikként rangsorolt, hazai közönség előtt szereplő Csu Linnel (83.) csap össze, akit legyőzött eddigi két mérkőzésükön.

A torna selejtezőjében indult a konstancai születésű, ciprusi színekben versenyző 22 éves Raluca Georgiana Şerban csak egy fordulón jutott túl: az első körben döntő rövidítésben, 6:4, 3:6, 10–7 arányban verte a kínai Hanyu Guót, a főtáblára jutás viszont nem sikerült neki, mivel szintén döntő tie-breakben, 4:6, 7:5, 10–6 arányban vereséget szenvedett a japán Chihiro Muramacutól.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Romániában várhatóan kétszer gyorsabb ...
A suceavai kórház újabb hat páciense ...
Monspart Saroltát jelölték a Nemzet ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ