U NTT Data, a női röplabdacsapat

U NTT Data, a női röplabdacsapat
A román élvonalba (A1-osztály) visszakerült Kolozsvári U NTT Data női csapata bemutatta újdonságait. Az új főtámogató és mez mellett a keret több játékossal kiegészült.

Jó hír, hogy bármi is történik, az új idényben biztosan bennmarad az első osztályban a kolozsvári gárda, mivel a 10 csapatra fogyott létszámú élvonalból az idény végén senki nem esik ki. Ezt az újítást az U NTT Data sportigazgatója Constantin Parâia javasolta, és a szakszövetség elfogadta.

A csapat célkitűzése a szerény 7. hely elérése, ennél többet akkor vállalhatna az együttes, ha többen támogatnák. A vezetőség az utóbbi időben megcsappant számú szurkolókat is várja a sportcsarnok női röplabdamérkőzéseire.

A keret: Sorina Răileanu, Alexandra Ariton, Carmen Dârnescu, Rada Beudean, Paula Tarța, Ioana Vodă, Angelica Podină, Raluca Bucur (csapatkapitámy), Carmen Grama, Mihaela Pamfil, Alexandra Bara, Sabina Miclea, Denisa Mocar és Adina Stanciu.

A vezetőség: Constantin Parâia (sportigazgató), Ciprian Dârnescu (vezetőedző), Luminiţa Trombițaş (másodedző), Rareș Stoica (fizikai felkészítő) és Bogdan Mureşan (rendezvényszervező).