Şoşoacă szenátor, a gyorshajtó

Gyorshajtás miatt bevonták vasárnap Diana Şoşoacă gépjárművezetői jogosítványát. A szenátor 1485 lejes büntetést is kapott.

Az Ilfov megyei rendőrség tájékoztatása szerint Diana Şoşoacă 110 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott Buftea városában, egy olyan szakaszon, ahol 40 kilométeróra a megengedett maximális sebesség. A közlekedésrendészet munkatársai az 1485 lejes bírság mellett 90 napra bevonták a politikus jogosítványát. 

Diana Şoşoacă élőben közvetített az incidensről a Facebookon. Miután megállították, kiszállt az autóból és kiabálni kezdett a rendőrökkel, azzal fenyegetőzött, hogy feljelentést tesz ellenük. Később az általa vezetett SOS Románia Párt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben „példátlan visszaélésnek” nevezték a rendőri intézkedést. Azt írták, hogy Şoşoacă autójával egy járműoszlopban haladt, alacsony sebességgel. 

„Ezzel a lépéssel egyértelműen az a cél, hogy akadályozzák az SOS Románia elnökének kampánytevékenységét” – írták. 

(Fotó: Facebook)

promedtudo2Hirdetés

A rovat cikkei

Határrendőröket sebesítettek meg migránsokat szállító embercsempészek szerda hajnalban egy rajtaütés során, a hatóságok több figyelmeztető lövést is leadtak – közölte az Agerpres hírügynökséggel a román határrendészet temesvári regionális parancsnoksága. 

Belpol