Operettissimo jubileum – a délibábos Hortobágy helyett Kolozsváron

Operettissimo jubileum – a délibábos Hortobágy helyett Kolozsváron
Gálakoncerttel ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a héttagú kolozsvári Operettissimo együttes, mégpedig nem a délibábos Hortobágyon – Huszka Jenő operettrészletét az Operettissimo „hozta vissza” Kolozsvárra – hanem a Diákművelődési Házban.

A több mint 300 fellépéssel büszkélkedő, külföldön is többször megfordult együttes – tagjai: Kolcsár Katalin, Székely Zsejke, Rigmányi István, Plesa Róbert énekművészek, Deák Albert és Gyenge Zoltán Balázs hegedűművészek, Kolcsár Péter zongoraművész – meglepetésekkel, híres dallamokkal, vigasszal és örömmel teli, feledhetetlen estére vár minden érdeklődőt október 28-án este 7 órától a kolozsvári Diákművelődési Házba, ahol az immár hungaricumnak számító operettek mellett musical-részletek is felcsendülnek majd.

Az ünnepi gálának díszmeghívottjai is lesznek, Veres Noémi, Peti Tamás Ottó, Rétyi Zsombor énekművészek személyében. A műsort Terebesy Ioana Cristina, Ianc Delia Andeea, Ianc Florin, Vlad Sebastian meghívott balettművészek teszik majd hangulatosabbá.

A gála keretében az ünnepi alkalomra megjelentetett, 19 zeneszámot tartalmazó jubileumi albumot is bemutatják – az Operettissimo negyedik albumára tízéves fennállása legnagyobb közönségkedvencei kerültek.

Jegyet vásárolni személyesen a Rex Pizzázóban (Bolyai utca 9. szám), online pedig az eventbook.ro oldalon lehet.