Molnár Beáta holttestét találhatták meg: a rendőrség tájékoztatása szerint még zajlik a nyomozás

Aki tud valamit a képen látható gépkocsiról, értesítse a rendőrséget!

Molnár Beáta holttestét találhatták meg: a rendőrség tájékoztatása szerint még zajlik a nyomozás
A Kolozs megyei rendőrség ma esti közleménye szerint a Bihar megyei rendőrökkel együtt azonosították egy nő holttestét a Bihar megyei Élesd közelében. “Jelenleg még tartanak a vizsgálatok a személyazonosság kiderítésére, valamint az összes körülmény felderítésére, amelyek az illető személy elhalálozásához vezettek” – fogalmaznak a közleményben.

Rendőrségi forrásokra hivatkozva a Cluj24.ro portál szerint a marosvásárhelyi származású, 30 éves Molnár Beáta holttestét találhatták meg Bihar megyében, Bárodsomos falu és Nagybáród község határában egy elhagyatott benzinkút (Calipso) közelében, akinek eltűnéséről a kolozsvári rendőrség hétfőn este adott ki közleményt, azt követően, hogy Beáta hozzátartozói hétfőn délben jelezték: szombattól nem tudnak róla semmit, aznap délben barátjával, a 43 éves aradi származású Boné Ferenccel kirándulni mentek annak Dacia Logan típusú személygépkocsijával. Feltételezik, hogy a köztiszteletnek örvendő, fiatal doktoranduszt barátja gyilkolhatta meg dührohamában, majd holttestét szemeteszsákba csavarva hagyta egy félreeső helyen. Boné Ferenc korábban is súlyosan bántalmazta több élettársát, legutóbb el is ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre, ezért elbocsátották a Sapientián betöltött egyetemi oktatói állásából.

A rendőrség átvizsgálja a térfigyelő kamerákat, hogy nyomon kövessék Boné Ferenc gépkocsiját. Egyelőre keresik a feltételezett elkövetőt.

Borítókép: A Kolozs megyei rendőrség ma esti tájékoztatása szerint a képen szereplő gépkocsival utazott Boné Ferenc, a szürke színű Dacia Logan típusú személygépkocsi rendszáma AR-51-LAC. Május 22-én, 11 óra körül látták az autót Élesden, Nagyvárad irányába ment. Kérik, hogy aki valamilyen információval tud szolgálni a személygépkocsiról, értesítse a 112-es ingyenes sürgősségi számot vagy a legközelebbi rendőrőrsöt.