Maszkos férfiak raboltak el egy 14 éves lányt (FRISSÍTVE)

Maszkos férfiak raboltak el egy 14 éves lányt (FRISSÍTVE)
Rendőrség keres egy 14 éves nagytalmácsi (Tălmaciu) lányt, akit maszkos férfiak raboltak el és ismeretlen helyre vittek - közölte a Szeben megyei rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a gyermekrablás ma hajnali 3:30 körül történt. A rendőrséget 3:55-kor értesítették az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţa 14 éves nagytalmácsi illetőségű kiskorút négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak.

A rendőrség válságstábot állított fel, a gyermeket nagy erőkkel keresik.

Carolea Luminiţa 162 cm magas, 65 kg, bőre világos, szeme kék, haja hosszú, gesztenyebarna, egyenes szálú. Elrablásakor meggypiros, aranyflitteres blúzt és meggyszínű cicanadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki segíteni tud a lány hollétének kiderítésében, hívja az 112-es számot vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsnél.

FRISSÍTÉS: Elfogta a rendőrség a 14 éves nagytalmácsi lány négy elrablóját; a gyermeket továbbra is keresik - közölte a Szeben megyei rendőrség. A Szeben megyei törvényszéki ügyészség jogellenes fogvatartás, birtokháborítás és testi sértés bűncselekményének gyanújával nyomoz az ügyben.