Kolozs Megyei Kertek Versenye

Kolozs Megyei Kertek Versenye
Van saját konyhakerted? Szereted a növényeket? Megtermeled a saját zöldségeidet? Akkor versenyezz az értékes nyereményekért! Regisztrálj a versenyre, küldj képeket a kertedről, hogy elnyerd a Kolozs megye legszebb konyhakertje címet! Jelentkezési határidő: 2017. június 20.

Az Aranyosszéki Gazdák Egyesülete a Mezőségi Gazdák Egyesületével partnerségben első alkalommal hirdeti meg a Kolozs megyei kertek versenyét. A verseny célja: díjazni a természetkedvelőket, a kertészkedés és a tudatos táplálkozás népszerűsítése és a fenntartható élelmiszer-előállítás fontosságának hangsúlyozása.

Legszebb konyhakert és Legszebb balkonkert kategóriákban lehet nevezni. Feltételek: a résztvevőnek Kolozs megyeinek kell lennie és lehetőség szerint részt kell vennie az augusztusi díjátadón. Eredményhirdetés: a Kolozsvári Magyar Napokon a PART sátorban.

A kertekről készült képekre az Aranyosszéki Gazdák Egyesületének oldalán lehet majd szavazni. A kerteket szakmai zsűri is értékeli. További információkat a 0762-248686 telefonszámon és a kolozsgazda@gmail.com e-mail-címen lehet igényelni, illetve a gazdaegyesületek Facebook-oldalát lehet böngészni.