Jótékonysági bált szerveznek Zsobokon

Jótékonysági bált szerveznek Zsobokon
A Zsoboki Gimnáziumi Iskola 2020. Február15-én, 17 órakor jótékonysági bált szervez a helyi Művelődési Házban, amelyre szeretettek meghív minden kedves, jó szándékú embert. A bál bevételéből felszerelnék az iskola tantermeit infokommunikációs eszközökkel, így biztosítva az élményszerű, interaktív oktatást a diákoknak. Emellett költenének diákjaik tehetséggondozására is, az begyűlt pénzösszegből fedeznék a különféle projektek, és a szakkörök anyagi kiadásait.

A tavaly a jó szándékú támogatók révén, reményünkön felül tapasztalhatták meg az összefogás minden akadályt ledöntő erejét. Ennek eredményeképpen a kisiskolában korszerűsítették a fűtésrendszert, kicserélték a nyílászárókat, illetve elvégezték az épület külső szigetelését. Az összegből csupán a tantermek padlófelújításának kiadásait nem tudták fedezni, így idén céljuk ezt pótolni.

A bálra érkezőket 16.30 órától fogadják, 17 órakor pedig áhítat kezdődik, amelyet köszöntő beszédek, a színjátszó csoport bohózata, az óvodások népi gyermekjátéka, a tehetséggondozó programok ízelítője, az iskolások zenés, táncos műsora, valamint a Zsoboki Néptánccsoport fellépése követ. 19 órakor vacsora, 20.30 órakor pedig bálindító keringő szerepel a programban. 21 órakor kezdődik a bál, amelyen az élőzenét a Cross együttes biztosítja.

A belépőjegy ára felnőtteknek 50, gyerekeknek pedig 25 lej. Az összeg tartalmazza a vacsorát, a kulturális programokon és a reggelig tartó élőzenés mulatságon való részvételt. Az est folyamán tombola is vásárolható 10 lejért, valamint a büfé-sarok is működni fog.

A részvételi szándékot kérik jelezni 2020. február 10-ig a 0722166115-ös, 0770410796-os telefonszámon, a scoala_jebucu@yahoo.com email címen vagy személyesen az iskola pedagógusainál.