Hova fordulhat fogorvosi ellátásért?

Hova fordulhat fogorvosi ellátásért?
A Fürdő/Pavlov/Cardinal Iuliu Hossu utcában található éjjel-nappal működő Fog- és Szájsebészeti klinikán végzett sürgősségi esetek kezelése mellett április 2-tól a (volt) Petőfi/Avram Iancu utca 31. szám alatt (bejárat a sátorból) új fogászati rendelő nyílt a sürgős esetek ellátására.

A központ hétfőtől péntekig 8-20 óra között, szombaton és vasárnap 10-16 óra között működik. Reggel 8-10 óra között a gyerekek elsőbbséget élveznek. A fogászati rendelőt erős fogfájás, súlyos fogászati sérülések, fogvérzések, állkapocs-törés vagy ficam esetén ajánlatos felkeresni.

Felkérik a lakosságot, hogy csak akkor forduljanak a központhoz, ha a fentebbi helyzetek egyike érvényes rájuk. Még mielőtt elindulnának a sürgősségre, ajánlatos felhívni a szokásos fogorvosunkat, hogy az visszaigazolja: tényleg szükség van orvosi beavatkozásra. Elindulás előtt hívják fel a 0752-033127 mobilszámot, vigyék magukkal a személyazonossági igazolványukat és a saját felelősségre adott nyilatkozatot, amelyben megjelölik az út okát. A felnőtt sürgősségi kórházi fogászat most nem tart nyitva.