Hetedik helyen végzett az U női kosárcsapata

Hetedik helyen végzett az U női kosárcsapata
A szerdán jegyzett 80:55-ös siker után a Kolozsvári Universitatea Sportklub csütörtökön is legyőzte a helyosztón a Bukaresti Agronómia SK együttesét, s 2–0-s összesítéssel a női kosárlabda Nemzeti Liga 7. helyén végzett.

A BT Arénában rendezett mérkőzésen a fővárosiak az első negyedben ráijesztettek a házigazdákra, s döntetlennel zárták a játékrészt. A görög Jannisz Kukosz edzette csapat gépezete a folytatásban zökkenőmentesen haladt előre a siker felé, hogy a különbség végül hat pontra csökkent, az utolsó negyedbeli kiengedésnek is köszönhető, amikor már a cserék is lehetőséget kaptak.

A végeredmény 65:59 (14:14, 16:4, 20:19, 15:22) lett, s így a kolozsváriak 2–0-s összesítéssel legalább a 7. helyet elcsípték, akárcsak az előző idényben.

A kolozsvári pontszerzők: Korine Lovell Campbell 24, Rashida Timbilla 17, Ruxandra Diana Chiş 11, Alexandra Uiuiu 6, Bianca Stoica 5 és Andreea Maria Fleşer 2; játszott még: Alexandra Mălina Bobar, Bölöni Noémi Mercédesz és Roxana Popovici; a keret tagja még: Alesia Moldovan. A vendégektől a 18 pontig jutott Anca Şipoş volt a legeredményesebb.