Három nap múlva CityRocks Szatmárnémetiben

Több száz zenész és énekes érkezik a városba

Három nap múlva CityRocks Szatmárnémetiben
Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobja, a CityRocks a legütősebb rockhimnuszokkal forrósítja fel a szatmári nyarat – írja közleményében a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a kulturális központ szervezésében szombaton, július 29-én több száz zenész és énekes érkezik Szatmárnémetibe, ahol „hatalmas rockbuli” vár mindenkit az Október 25-e téren.

A program déli 12 órától a résztvevő zenészek regisztrációjával és a helyek elfoglalásával kezdődik, délután 2 órától először a területi szekciók, majd az együttes hangpróbája következik, amit 3 és 5 óra között a CityRocks főpróba zár. A folytatásban fél 6-tól már a Black River Blues Band koncertje tölti be a teret és adja meg az alaphangulatot.

A flashmobra, azaz a kétszáznál is több zenészből álló CityRocks koncertre este 7 órai kezdettel várják a nézőket és a bulizni vágyókat. Olyan dalok csendülnek majd fel ebben a különleges felállásban, mint például az AC/DC-től a Back In Black, a Metallicától az Enter Sandman, valamint minden idők egyik legkultikusabb rockhimnusza, az Another Brick in the Wall a Pink Floydtól, mindezek mellett pedig nemzetközi, román és magyar slágerek gazdagítják a zenei listát. Este 10 órától Hollywood Rose-koncerttel zárják a napot, akik a Guns N’ Roses legnagyobb slágereit viszik el Szatmárnémetibe.

„Minőségi rockzene, egyedi és megismételhetetlen élmény, fergeteges hangulat, hideg sör és fröccs, bulizáshoz energiát adó street food és hatalmas rockbuli vár mindenkit szombaton, július 29-én Szatmárnémetiben, ahol ezúttal rocktörténelmet írunk” – zárják a közleményt a szervezők.

Borítókép forrása: G. M. Zamfirescu Kulturális Központ