Fotópályázatot hirdet a KT és KLMT

Fotópályázatot hirdet a KT és KLMT
Kolozsvári műemlékek zöld környezetben címmel fotópályázatot hirdet a Kolozsvár Társaság (KT) és a Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság (KLMT) közösen. A pályázat célja, hogy a fotográfia eszközeivel szülessenek olyan képek, amelyekben egyes műemlékek (lehetnek részletek is) harmonikus látványt alkossanak a létező zöld környezettel. A kolozsvári műemlékek jegyzékét a www.klmt.ro.-n lehet megtalálni.

Amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek. Egy pályázó legtöbb 5 darab digitális fényképpel pályázhat az alábbi paraméterek szerint: 30x40 cm formátumban, 300 dpi felbontásban jpg. kiterjesztéssel. Leadási határidő: 2017. július 28.

A fényképeket elküldhetik Horváth Lászlónak a következő e-mail-címre: laciesgyongyi@yahoo.com, illetve postán a következő címre: 400113 Cluj-Napoca/Kolozsvár, Piaţa Unirii (Főtér), nr. 22/8. Személyesen a Kolozsvár Társaság székhelyére lehet eljuttatni: Kolozsvár, Piaţa Unirii (Főtér), nr. 22/8, munkanapokon 11 és 14 óra között Veress Enikő ügyvezetőnek. Telefonon érdeklődni lehet a Kolozsvár Társaságnál a 0787-704-403 vagy 0264-592187 telefonszámokon.

A legjobb pályamunkákból kiállítást rendeznek 2017 augusztusában a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából a Kolozsvári Magyar Főkonzulátus előcsarnokában. A kiírás megtalálható a KLMT honlapján: www.klmt.ro és a Kolozsvár Társaság honlapján: www.kolozsvartarsasag.com.