Folytatják a felkészülést a III. ligás focicsapatok

Folytatják a felkészülést a III. ligás focicsapatok
Rövidesen elkezdik a pontokért való küzdelmet Kolozs megye harmadosztályú labdarúgó együttesei, de addig is folytatják a felkészülést.

ERKEDI CSABA

A Nemeszsuki Egyesülés sorozatban játssza a barátságos mérkőzéseket. Legutóbb éppen a Marosvásárhelyi ESE/ASA II. együttesével játszottak a kolozsvári Iuliu Haţieganu Egyetemi Sportparkban. Nagy meglepetésre a vendégek nyertek 1–0 arányban. A Maros mentiek a 88. percben voltak eredményesek, amikor Adrian Iencsi, az Egyesülés edzője már a tartalékokat szerepeltette. A nemeszsukiak február 18-án, szombaton, 14 órakor ugyancsak a volt Babeş-parkban szerepelnek újabb ellenőrző találkozón. Ellenfelük ezúttal a jó képességű Kudzsiri Kohász.

Megyénk másik gárdája, a Kolozsvári Egészség éppen a múlt napokban tért haza az aknasugatagi edzőtáborból, ahol azonban nem játszottak egy meccset sem a pályák használhatatlansága miatt.

Ami a Dési Egyesülést illeti, a keret csak február 13-án kezdte el a felkészülést a visszavágóra Gică Barbu edző irányításával. E hétvégén a nagyiklódi új stadion korszerű pályáján (amely a chiajnai sportlétesítmény mintájára készült) a désiek a IV. ligában második helyet elfoglaló Szamosújvári Olimpia (edző: Kilin Csaba és Laur Aştilean) együttesét fogadják.

varosnapokHirdetés