Ezen a héten színház a Szamos-parton: zenés koktél és Homemade

Ezen a héten színház a Szamos-parton: zenés koktél és Homemade
Folytatja szabadtéri előadássorozatát a Kolozsvári Állami Magyar Színház. Ezen a héten négy előadást láthat a közönség a Szamos-parton felállított színpadon.

Augusztus végén két-két alkalommal lesz látható a Don’t Be a Stranger és a Homemade című előadás. A Don’t Be a Stranger augusztus 26-án és 27-én este 8 órától, míg a Homemade augusztus 28-án és 29-én este 7 órától lesz műsoron – olvasható a Kolozsvári Állami Magyar Színház közleményében.

A Don’t Be a Stranger című zenés előadásban a kolozsvári színház színészei olyan nagysikerű dalokat adnak elő, mint a King of Broadway, Lucky Star, Make’ Em Laugh, Ének az esőben vagy Egy kicsit angyal legyen.

„Célunk, hogy megismerjük a családokon belül felmerülő viszonyokat, majd hogy erről kortárs művészi eszközökkel beszélni tudjunk. Bízunk benne, hogy ez az esemény segíteni fogja közösségünket abban, hogy észrevegyük a szülők és a gyermekek problémáit, és a megoldási lehetőségeinken is közösen gondolkodjunk” – vallják a Homemade című előadás alkotói.

Az augusztusi előadásokra a jegyek megvásárolhatók a színház jegypénztárában (hétköznapokon 10–14 óra között), valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon. A járványügyi intézkedések miatt a helyek száma korlátozott, és mindannyiunk egészségének védelmében a járványügyi előírások betartása kötelező.

(Borítókép: Jelenet a Homemade című előadásból FOTÓ: BIRÓ ISTVÁN)