Elmaradt mérkőzések pótlása a IV. ligában

Elmaradt mérkőzések pótlása a IV. ligában
Csak március 7-én rajtol a Kolozs megyei labdarúgó IV. liga tavaszi fordulója, de a hétvégén már lebonyolítottak három elmaradt mérkőzést.

ERKEDI CSABA

Egyik közülük még a bajnokság első menetéből maradt el. A Szamosújvári Atletic Olimpia–Apahidai Sporting találkozóról van szó, amelyet a múlt pénteken este bonyolítottak le a szamosfalvi Erdély/Ardealul Sportbázison, a volt Viktória pályán. Ezúttal a házigazdák a szamosújváriak voltak, mivelhogy a Kis-Szamos menti város sétatéri stadionjának gyepszőnyege (ha lehet így nevezni...) használhatatlan, a két egyesület vezetősége pedig úgy döntött: a szamosfalvi műfüves pályán találkoznak. Szoros mérkőzés után az apahidaiak nyertek 3–2 (3–1) arányban, miután az első gólt a „hazaiak” szerezték Flaviu Mureşan révén. Ő rúgta az Atletic Olimpia második gólját is. A győztesektől Bocean, Tăbârţă és Vasilaş volt eredményes. Érdekesség: a visszavágók még december elején lebonyolított első fordulójában ugyancsak Szamosfalván (ahol hazai meccseit játssza a Sporting) ugyancsak az apahidaiak nyertek ugyanilyen eredménnyel.

További elmaradt mérkőzéseken (a 14. fordulóból): • Tordaszentmihályi Aranyos–Aranyosgyéresi MSC 2–0 (2–0) – gólszerzők: Alin Tot, öngól és Adrian David • Alsódetrehemi Egyesülés–Magyargorbói Jövő 2–0 (1–0) – gól: Sebastian Costin és Marian Chiorean.