CFR 1907: pontosít a vezetőség

CFR 1907: pontosít a vezetőség
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapatának vezetősége a médiumokban megjelent hírek és híresztelések kapcsán több pontosítást közölt az együttes honlapján (www.cfr1907.ro).

Marian Copilu távozásáról a közlemény szerint nincs szó. Az ügyvezető elnök nincs ugyan Kolozsvárott és vannak személyes problémái, de amint ezeken túljut, a sürgősségi állapot megszűnése után visszatér a kincses városba.

Dan Petrescu vezetőedző még legalább két éven át szerződésben áll a csapattal, és tudása szerint mindent megtesz az együttes további sikereiért.

Alin Minteuan másodedző szerződése nyári lejártával távozik az együttestől, és biztosan megkapja minden járandóságát. A bajnokcsapat egykori sikeres játékosai közül sokat foglalkoztat továbbra is (mint például Cristi Panin, Bogdan Mara, Cosmin Tilincă, Cosmin Văsie, Alin Cazan és a portugál Nuno Claro kapus) az első és másodcsapatnál, vagy a gyerek- és ifiközpont irányításával bízta meg őket.

A litván Giedrius Arlauskis kapus az idény végéig szerződésben áll a klubbal, az utazási megszorítások után Dan Petrescu együtteséhez visszatér, és a célok elérésében segíteni fog.