CFR 1907: keret az Európa Liga-mérkőzésre

CFR 1907: keret az Európa Liga-mérkőzésre
A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata keretet hirdetett a februárban esedékes, a spanyol FC Sevilla elleni Európa Liga tizenhatoddöntős párharcra.

Dan Petrescu vezetőedző néhány nevet kihagyott, nem szerepel a listán a frissen igazolt Alexandru Chipciu, a sérüléséből felgyógyult George Ţucudean és Valentin Costache ifi csatár.

A korábbi Európa Ligás listához képest viszont kerettag lett a brazil Paulo Vinícius. Az úgynevezett B-listán találjuk a fiatalokat, mint például a János Zsigmond Unitárius Kollégiumban tanuló Hindrich Ottó kapust, Adrian Laurenţiu Popot, Claudiu Petrilăt és Andrei Dodi Jocát.

A CFR 1907 Európa Ligás kerete:

Kapusok: Grzegorz Sandomierski, Giedrius Arlauskis, Hindrich Ottó.Hátvédek: Andrei Burcă, Cristian Manea, Mateo Susics, Kevin Boli, Mario Camora, Paulo Vinícius, Mike Cestor.Középpályások: Luís Aurélio, Damjan Djokovics, Ciprian Deac, Cătălin Golofca, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, Adrian Laurenţiu Pop, Claudiu Petrilă, Andrei Dodi Joca.Csatárok: Adrian Constantin Păun, Billel-Abdel Omrani, Lacina Traoré, Mário Rondón.A párharc első mérkőzését február 20-án 19.55 órakor a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban, a visszavágót egy hétre rá 22 órakor a sevillai Ramón Sánchez-Pizjuán Stadionban rendezik (élőben követhető a Look tv-n és a DigiSporton).

A vasutasokhoz kapcsolatos hír, hogy visszaküldték Alexandru Ioniţă középpályást Gyurgyevóba/Giurgiuba, egyelőre kölcsönbe az Astrához. A 25 éves támadó nagy ígéretként érkezett 2018-ban a Kőváry-telepiekhez éppen az Astrától, de nem tudta megvetni a lábát a csapatnál. Így előbb a Krajovai Universitatea FC-nek adták kölcsönbe (ott sem volt sikeres), most pedig egyelőre nem várták vissza Kolozsvárra, hanem ismét kikölcsönözték. A CFR 1907-nél 40 mérkőzésen játszott (zömében csereként állt be), három gólt lőtt, két gólpasszt adott, két bajnoki címe van a kolozsváriakkal.