Áprilisban péntekenként nyílt nap a Sapientián

nyílt napok
Nyílt napokkal ünnepli a tavaszt idén is a Sapientia EMTE: áprilisban péntekenként várják az érdeklődő középiskolásokat egyénileg vagy akár csoportok tagjaként a Sapientia EMTE négy karán, Csíkszeredában, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, hiszen a helyek száma korlátozott.

Ősszel már meglátogatta az egyetem Erdély magyar középiskolásait, amikor novemberben felvételi tájékoztatót tartottak közel 4000 diáknak. Most pedig megnyitja kapuit, és várja az érdeklődőket, hogy kampusztúrán, különböző szakmai bemutatókon és foglalkozásokon ismerkedjenek a karokkal.

Fontos, hogy a középiskolások első kézből szerezhessenek információkat a jövőbeli tanulmányaik kapcsán, éppen ezért az egyetem oktatói és hallgatói biztosítanak színes programkínálatot április minden péntekén. A diákok betekintést nyerhetnek a sapientiás oktatásba, feltehetik kérdéseiket, és személyesen is bejárhatják azokat a tereket, ahol majd tanulni fognak.

Részletek és regisztráció: Csíkszereda: csik.sapientia.ro, kapcsolattartó: Csíki Adél kari PR-felelős, csikiadel@uni.sapientia.ro, 0722-543022; Kolozsvár: kv.sapientia.ro, kapcsolattartó: Erdei Virág kari PR-felelős, public.relations@kv.sapientia.ro, 0724-326450; Marosvásárhely: ms.sapientia.ro, kapcsolattartó: Ungvári Zsuzsi kari PR-felelős: ungvari.zsuzsa@ms.sapientia.ro, 0755-142432; Sepsiszentgyörgy: sepsi.sapientia.ro, kapcsolattartó: Soare Szende, kari PR-felelős, soareszende@uni.sapientia.ro, 0753-739958.