Wonderpuck előadásokkal, akrobatikával, cirkusszal és tárlatokkal
Vissza

Wonderpuck előadásokkal, akrobatikával, cirkusszal és tárlatokkal

Több mint negyven előadás látható az idei Wonderpuck Nemzetközi Utcaszínházi Fesztiválon, Erdély egyik egyedülálló szabadtéri rendezvényén, amely egyaránt szól a kicsiknek és a szüleiknek is. A fesztivál szeptember 13–15. között három helyszínen, a Főtéren és Karolina-téren, valamint a bonchidai Bánffy-kastélynál zajlik, a legkisebbek kilenc országból érkező társulatok, művészek előadásait tekinthetik meg, de lesz cirkusz, akrobatika és interaktív pillanatok is, olvasható a fesztivált szervező Kolozs Megyei Tanács közleményében.

A fesztiválon részt vesznek magyarországi, olaszországi, törökországi, oroszországi, hollandiai, spanyolországi, moldova köztársaságbeli és nagy-britanniai társulatok, de a hazai bábszínházak is találkoznak Kolozsváron, jelen lesz a Wonderpuck harmadik kiadásán a bukaresti, brassói, nagyváradi, szatmárnémeti, gyulafehérvári, nagyszebeni és aradi színház is.

A szervezők közölték, idén is a Karolina-téren láthatóak a kamaszoknak és fiataloknak szóló előadások, amelyek ezúttal sokkal nagyobb teret kaptak. Ugyanakkor a színművészetet ötvözik a vizuális művészetekkel, és több kolozsvári művész kiállítását nyitják meg a fesztivál során.

A fesztivál a teljes családnak szóló foglalkozásokkal is várja az érdeklődőket és műhelymunkákkal a színészeket, színihallgatókat, akiknek többet között Frauke Kemmerling, a kölni Hänneschen Színház menedzsere tart előadást.

A fesztivál programja elérhető a www.wonderpuck.eu oldalon.


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az eMag online kereskedő 90 millió ...
A nyári előszezonban csaknem ...
Orvosi és filozófiai tanulmányoktól a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ