Virtuális térbe „költözött” az őstermelői vásár
Vissza

Virtuális térbe „költözött” az őstermelői vásár

A Kolozs Megyei Tanács online platformra „költözteti” a Kolozs Megyei Termék Egyesület által szervezett hagyományos őstermelői vásárt.

A honlap kezelője a megyei önkormányzatnak alárendelt egyesület, és kezdetben 16 feldolgozó termékeit kínálja: juhtejből készült túrót, hidegen préselt olajat, húskészítményeket, gyümölcsveleveket, természetes édességet és szirupokat, házi tésztákat, bort, mézet, idénynek megfelelő zöldséget és gyümölcsöt, tisztálkodási cikkeket.

A csomagolást az egyesület alkalmazottjai két erre a célre engedélyezett és ellenőrzött helyiségben végzik az Agro Transilvania piacon. A termékek április 2-ától kereshetők és rendelhetők a www.magazinprodusdecluj.ro honlapon. Az érdeklődők az online üzletben vagy a 0741-985823 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 10-16 óra között rendelhetnek. Kiszállítás előtt az ügyfeleket telefonon vagy elektronikus úton értesítik. A kézbesítés pénteken és szombaton 12-19 óra között történik Kolozsváron, Apahida, Kisbács és Szászfenes községekben. A fizetés online, bankkártyával történik.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Filmtettfeszt: díjátadó kézfogás és ...
Szexedukáció, utcai okoskönyvtár, ...
Nyári túrákon: Árnyas erdők, kék tó és ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ