Virtuális állásbörzét szerveznek májusban
Vissza

Virtuális állásbörzét szerveznek májusban

A Târg de Cariere rendezvényszervező cég öt, a szokványostól eltérő állásbörzét tervez idénre, hiszen ezek mindegyike a virtuális térben kap majd helyet. Az első online állásbörzét május 14-15-ére időzítették, helyszíne pedig Kolozsvár. A májusi virtuális munkaerővásárokra közel 200 cég jelentkezett be, amelyek az IT-, a szállítás, a pénzügyi-bank ágazatban hirdetnek állásokat.

„A Târgul de Cariere, a legnagyobb hazai munkaerő-toborzó vásár szervezője online rendezvényeket szervez 2020 májusában Kolozsváron, Jászvásáron, Kisinyovban, Marosvásárhelyen és Nagyváradon. A digitális események alkalmával lehet követni az élő közvetítéseket, be lehet barangolni a munkaerőt kereső cégek standjait virtuálisan, de online és valós időben történő jelentkezésre is lesz lehetőség, akárcsak webes szemináriumok és motivációs trénerek előadásának a megtekintésére” – tudhattuk meg a szervezők közleményéből. Az online applikációk lehetővé teszik a meghirdetett állásokra vonatkozó információk megtekintését is.

 „Jelenleg egyes gazdasági ágazatok átszervezés alatt állnak, mások viszont fejlődtek, mivel élénk érdeklődés mutatkozott szolgáltatásaik iránt. Ugyanakkor több cég végzi online tevékenységét. A teljes munkaidős állástól a részmunkaidősig ajánlanak álláslehetőségeket, de azoknak is tudunk segíteni, akik most akarnak új szakmát tanulni” – mondták a szervezők.    


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tengerparti járatokat indít júliusban a ...
Koronavírus – Újabb 187 ...
Négyen a nagyágyon: Keresztelünk ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ