Várják a fogyatékkal élő, tehetséges fiatalok jelentkezését
Vissza

Várják a fogyatékkal élő, tehetséges fiatalok jelentkezését

A United by Music Románia Alapítvány második alkalommal szervezi meg tehetségkutató versenyét fogyatékkal élő, zenében tehetséges személyek számára. Idén Kolozsváron is tartanak meghallgatásokat.

A versenyre olyan személyek jelentkezhetnek, akiknél a fogyatékosság valamelyik típusát állapították meg, a 448/2006-os törvény szerint. Azok a fent említett kategóriába sorolt, fogyatékkal élő személyek, akik bármilyen hangszeren játszanak, vagy énekelnek, részt vehetnek a versenyben.

2020. január 31-ig még lehet jelentkezni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetők a www.united-by-music.ro/hu/ honlapon (a lap alján Versenyszabályzat és Letölthető mellékletek). Bármilyen további kérdésre a 0741-177575-ös telefonszámon válaszolnak. A jelentkezést a unitedbymusicromania@gmail.com címre lehet elküldeni, vagy postán a következő címre: United by Music Románia, Sepsiszentgyörgy, Gyöngyvirág u., 5 szám, postai kód 520085, Kovászna megye.

Mindegyik versenyzőnek egy zeneszámot kell egyénileg előadnia hangszeren, énekelve, vagy énekelve hangszer kísérettel. A zenei műfaj szabadon választható.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Megdőlt a napi rekord: közel 35 ezer új ...
Prefektus: Kolozsváron a 22,1 ezrelékes ...
Emancipáció húsz lejre

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ