Változások sora a kolozsvári női kézilabdacsapatnál
Vissza

Változások sora a kolozsvári női kézilabdacsapatnál

Szinte naponta újdonságokról számol be a Kolozsvári Universitatea Sportklub női kézilabdacsapatának honlapja (www.u-cluj.ro). Az egyesületnél nagy a játékosforgalom, az utóbbi két hétben négyen távoztak és ugyanannyian érkeztek.

Kapusposzton például még jobban erősítettek Marina Dumanszka leigazolásával, aki nem más, mint az ukrán származású román válogatott kapus, Iulia Dumanska húga. Marina Dumanszka a másodosztályú Zsilvásárhelyi/Târgu Jiu-i MSC-től érkezett, s a keret harmadik kapusa Viorica Ţăgean és a szintén most szerződtetett Mădălina Ion mellett. Dumanszka hat esztendeje, 14 éves korában érkezett Romániába.

Egy másik kapus, Ionica Munteanu miatt a csapat a következő idényt pontlevonással kezdi, ugyanis a hálóőr pénzügyi követeléseinek hitelt adott a szakszövetség (FRH), sőt, amennyiben a klub nem fizet ez a büntetés többpontos is lehet.

A távozók listáján találjuk a brazil Larissa Araujót, Cristina Boiant, Alexandra Dindiligant és Alexandra Prodant, továbbá Alin Bondar vezetőedzőt. Az érkezőknél Dumanska és Ion mellett Denisa Şelevert és a lengyel Paulina Masnát igazolták le eddig, és szerződést hosszabbítottak Ţăgeannal, Diana Lazărral és Corina Cordoşsal.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Krajova–CFR 1907: mindenképpen ...
Önkormányzati támogatás kultúrára és ...
Egyelőre nem szabadulhat a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ