Ünnepvárás az Argumentum nostrum Egyesülettel
Vissza

Ünnepvárás az Argumentum nostrum Egyesülettel

Az ANYÓ –nyári óvoda, az Erdei óvoda, valamint a kisiskolásoknak szóló nyári foglalkozásokat biztosító Grund programot szervező Argumentum nostrum Egyesület az idei Adventre és Mikulásra is gazdag programmal készül.

Az idén az óvodások és kisiskolások szüleikkel közösen díszíthetik fel a karácsony várakozás egyik fontos kellékét, az adventi koszorút az egyesület november 27-ei Hangoljunk Adventre rendezvényén. Erre az ünnepi alkalomra óvodai csoportokat, valamint kisiskolás gyerekes családokat várnak a szervezők, akikkel meghitt hangulatban készülődhetnek az ünnepre.

Az ANYÓ idén is megszervezi hiánypótló Mikulásváró rendezvényét 2019. december 5-én, csütörtökön, amelyre szeretettel várja az érdeklődő kisgyermekes családokat. A gazdag ünnepi program16 órakor kezdődik a már hagyományos kézműves műhelyekkel.18 órakor a kolozsvári Puck Bábszínház Betlehemi királyok előadására ülhetnek be az érdeklődők. 19 órától Kingrica zenés játszóházába hívják a gyermekeket és készülődnek a kedves hószakállú vendég fogadására.

Mindkét ünnepi rendezvényt az Agapé szálloda Márton Áron termében szervezik, a Szentegyház/Iuliu Maniu utca 4 szám alatt, az első emeleten. A belépés ingyenes.

A tavaly megszervezett Mikulásváró és Hangoljunk Karácsonyra rendezvények nagy sikernek örvendtek. 2018-ban az ünnepi programokon körülbelül 500 család vett részt. Akkor is számos meglepetéssel készültek a szervezők, volt bábelőadás, ének, zene, játék, majd a Mikulás is meglátogatta a jó gyermekeket.

Fekete Emőke, az Argumentum nostrum egyesület elnöke


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az erdélyi tudományosság egyik ...
Ötkarikacsapás
Régi vita, még régebbi kihívások

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ