Újabb járatot indítanak Antalyába
Vissza

Újabb járatot indítanak Antalyába

A Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér és az Amara Tour tegnapi közös sajtóértekezletén elhangzott: új charterjárat indul a törökországi Antalya üdülőközpontba. Közölték: 2007 óta hagyománya van a nyári időszakban működtetett turistajáratoknak, az elmúlt 11 évben összesen 300 ezer utas vette igénybe az időszakos célállomásokat.

Ezek közül az egyik legnépszerűbb Antalya, ezért heti 10 alkalommal (hétfőnként, keddenként, péntekenként és vasárnaponként) szállítják oda a turistákat a Kolozsvári Nemzetközi Repülőtér szolgáltatásait igénylő turisztikai ügynökségek és légitársaságok: Corendon Airlines, Air Bucharest, Blue Air, Freebird, AtlasGlobal és Tarom). Elhangzott az is, hogy gyakoriság vonatkozásában a múlt évhez képest a növekedés háromszoros.

Tegnaptól az Amara Tour is Antalyába szállítja az utasokat, keddenként. – Amennyiben igény van, nem csak keddenként, hanem gyakrabban indul járat, akár minden hétfőn és pénteken is – jegyezte meg Souani Haitem, a vállalat igazgatója.

David Ciceo közölte: idén Törökországba (Antalya), Görögországba (Chania, Heraklion, Rodosz,  Zakynthos, Szaloniki, Korfu), Egyitpomba (Hurghada, Sharm el Sheik), Tunéziába (Monastir) és Spanyolországba (Palma de Mallorca) indulnak charter járatok a kolozsvári légikikötőből. Arról is beszámolt, hogy idén egy hónappal korábban, májusban sikerült elérnie az egymilliós utasforgalmat a repülőtérnek. 

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ők a Zrínyi Ilona matekverseny ...
Felszólítják a kormányt a liberálisok, ...
Tăriceanuék visszatérnének az RMDSZ ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ