Tecăuék elbúcsúztak Sanghajtól
Vissza

Tecăuék elbúcsúztak Sanghajtól

A hetedik kiemelést kapta a szervezőktől a Jean-Julien Rojer, Horia Tecău férfi páros a Sanghajban rendezett, 7 473 620 dollár összdíjazású ATP Masters 1000 keménypályás tornán, de csak egy fordulót sikerült teljesíteniük.

A nyitófordulóban még könnyedén vették az akadályt, 7:5, 6:3 arányban nyertek a Diego Schwartzman, Joao Sousa (argentin, portugál) kettős ellen, a mérkőzés 70 percet tartott, Tecăuék egyetlenegyszer vesztette el az adogatását.

A román–holland páros az előző hat meccséből egyszer tudott csak nyerni.

A folytatás azonban nem sikerült, Rojer és társa a nyolcaddöntőben óriási küzdelemben, döntő rövidítésben 7:6 (2), 6:7 (4), 10–7 arányban veszett az Ivan Dodig, Filip Polasek (horvát, szlovák) páros ellenében. Ez a mérkőzés kereken két órát tartott, Tecăuék 6 ászt ütöttek, és 2 kettős hibát vétettek, ellenfeleiknek szintén két duplahibájuk volt, viszont 11-szer adogattak védhetetlenül. Mindkét páros versenyben van még a jövő hónapban esedékes világbajnokságra való kijutásra.

Tecăuék 26 870 dolláros csekkel és 90 világranglistaponttal vigasztalódhatnak, legjobb eredményük a kínai tornán a 2017-ben elért elődöntő maradt.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

A PSD bojkottálja a bizalmi szavazást
Kolozsvári Mátyás Napok zajlanak ...
Tőkés: Fontos az RMDSZ-szel való ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ