Tavaszi angyaljárás – jótékonysági hétvége az Angyalvár Egyesület javára
Vissza

Tavaszi angyaljárás – jótékonysági hétvége az Angyalvár Egyesület javára

Tavaszi angyaljárás lesz Györgyfalván és Kolozsváron április 13-14-én: az Angyalvár egyesület tagjai és az Angyaltábor szervezői jótékonysági hétvégét szerveznek, amelyre szeretettel várnak mindenkit.

A hétvégén begyűlt összeget az egyesület tagjai az Angyaltáborra, és egyéb tevékenységeire fordítja, amelyek az erdélyi magyar nehéz sorsú és árva gyermekek felkarolására, támogatására irányulnak.

Április 13-án, pénteken 19 órakor a györgyfalvi Bethlen házban kezdődik jótékonysági zenés est, amelyen fellépnek a Györgyfalvi Általános Iskola elemi osztályai, Ágoston Edina, a Szamosújvári Magyar Tannyelvű Líceum 3. osztálya, Vidám Adalbert Richárd és Szőllősi Zsófia, a Mecsereg Énekegyüttes és tombolázást is szerveznek.

Április 14-én, szombaton a kolozsvári Életfa Családsegítő Egyesület (21. Decembrie 1989./Magyar u. 78. sz.) székházánál szerveznek jótékonysági aukciót. 15.30 órára időzítették a kapunyitást, 16 órakor megnyitó kezdődik. 16.30 órakor fellép Kolozsvár Magyar Gyermekkórusa Kálló Krisztián vezényletével, 17 órakor aukciót tartanak erdélyi művészek alkotásaiból. Az aukciót Dimény Áron, kolozsvári színművész vezeti le.  

A rendezvény időtartama alatt gyermekmegőrző, Angyaltábor-galéria, antikvárium és kajasátor áll az érdeklődők rendelkezésére.  

A rendezvény fővédnöke Oláh Emese, Kolozsvár alpolgármestere. További részletek a www. angyalvar.ro honlapon és az angyalvar facebook-oldalon olvasahtók. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Iskolai Covid-tesztek „kilóra” ...
Továbbra is sok a fiatal munkanélküli
Bepereli Romániát az EB: nem korlátozta ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ