Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

ÖNGYILKOS LETT A STADE DE REIMS CSAPATORVOSA, BÚCSÚLEVELÉBEN AZT ÍRTA, A KORONAVÍRUS MIATT

A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Stade de Reims csapatorvosa, Bernard Gonzalez öngyilkosságot követett el, miután kimutatták szervezetében a Covid-19 koronavírust. A Le Parisien értesülését a klub közleményben erősítette meg. Gonzalez 60 éves volt, 20 éve dolgozott a klub orvosaként. A lap úgy tudja, hogy a férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben részletesen leírta, hogy betegsége miatt követett el öngyilkosságot. Felesége szervezetében szintén kimutatták a Covid-19 vírust. A klub közleményben fejezte ki együttérzését és megdöbbenését a történtek miatt. Gonzalez kollégái közül senkinek nem beszélt arról, hogy elkapta a koronavírust.

KOBE BRYANT IS BEKERÜL A HÍRESSÉGEK CSARNOKÁBA

A januárban elhunyt Kobe Bryant is bekerül idén a kosárlabdázók Hírességek Csarnokába. Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) visszavonult sztárjai közül rajta kívül még Tim Duncant és Kevin Garnettet is beiktatják, a triónak összesen 11 bajnoki címe van. A bejelentés szerint az ünnepélyes ceremóniát augusztus 29-én tartják az intézmény egyesült államokbeli helyszínén, Springfieldben. Szintén a halhatatlanok közé kerül Tamika Catchings, aki négyszeres olimpiai bajnok az amerikai női válogatottal, az edzők közül Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Barbara Stevens és Kim Mulkey dicsőül meg, a kilencedik választott pedig Patrick Baumann, aki 15 évig volt a nemzetközi szövetség (FIBA) főtitkára.

„A 2020-as osztály kétségtelenül minden idők egyik legjobbja” – jelentette ki a Hírességek Csarnokának elsőszámú vezetője, John L. Doleva, aki megjegyezte, a sportágat számos csapás érte idén, így Bryant és az NBA korábbi vezetőjének, David Sternnek a halála, valamint a koronavírus-járvány, amely miatt szinte az egész világon leálltak a bajnokságok.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tengerparti járatokat indít júliusban a ...
Koronavírus – Újabb 187 ...
Négyen a nagyágyon: Keresztelünk ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ