Sporthírek röviden
Vissza

Sporthírek röviden

MÁRAMAROS BAJNOKÁVAL KERÜLT ÖSSZE KOLOZS MEGYE LEGJOBB IFI I. FOCICSAPATA

Ebben a bizonytalan helyzetben nem lehet előre látni labdarúgásunkban, még az ifjúsági küzdelmek terén sem. Itt van, például az ifjúsági bajnokság megyeközi szakaszának lebonyolítása. A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) székházában kisorsolták a megyei bajnokok összecsapásainak párosítását, de jelenleg még semmit sem lehet tudni arról, hogy a kijelölt időpont (azaz június 6. és 10.) be is tartható. Kolozs megye IV. ligájának ifjúsági bajnoka Máramaros hasonló korosztályú együttesével került össze. Amikor a koronavírus miatt félbeszakadt a bajnokság a táblázat első helyét a címvédő Apahidai Sporting foglalta el 40 ponttal. Máramarosban a IV. liga két csoport keretében működik. Az ifiknél egyikben a Máramarosszigeti MSK áll az élen, a másikban az első jelenleg a Miszbányai SK.  Kettőjük közül kerül majd ki Kolozs megye bajnokának ellenfele.

Körzetünk más összecsapásai: Szilágy–Bihar és Szatmár–Beszterce-Naszód. (erkedi)

AZ 1993-AS FORMA–1-ES EURÓPA NAGYDÍJ LESZ LÁTHATÓ VASÁRNAP AZ M4SPORTON

Vasárnap 15 órakor az 1993-as Forma–1-es Európa Nagydíj lesz látható az m4sporton, amely mostantól az elmaradó versenyhétvégéken korábbi futamokat ismétel majd az archív felvételekből válogatva. Az MTVA sajtóosztályának közleménye szerint az idei szezon hivatalos nyitófutamáig arra törekednek, hogy az eredeti naptár szerinti aktuális helyszín egy klasszikus futamát elevenítsék fel. Székely Dávid csatornaigazgató elmondta, a mostani hétvégén az F1 történetének első Vietnámi Nagydíját rendezték volna, így erre a vasárnapra a legendássá vált 1993-as doningtoni futam felidézése mellett döntöttek.

„Rengeteg nézői levelet, kérést kapunk az F1-közvetítésekről, hogy ha már nincs élő futam, idézzünk fel klasszikusokat, ezért a lehető legkorábban elkezdtünk tárgyalni erről a Liberty Mediával, és végül sikerült is megállapodnunk” – mondta Székely Dávid.

A Forma–1-hez kapcsolódó program vasárnap ezzel még nem ér véget, mert az elmúlt hetekhez hasonlóan 22 órakor újra F1-es E-sport-futamot láthatnak majd a nézők Wéber Gábor és Újvári Máté kommentálásában.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Új világokat teremteni a mese erejével ...
Munka a koronavírus-járvány idején: ...
Eugen Teodorovici a PSD elnöke akar ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ