Segítséget kér a rendőrség a huligánok azonosítására
Vissza

Segítséget kér a rendőrség a huligánok azonosítására

Nyilvános felhívást intézett ma a lakossághoz a Kolozs Megyei Rendőrfelügyelőség, a kolozsváriak segítségét kérve annak érdekében, hogy azonosítani tudják azokat a – magukat az U FC szurkolóinak tartó – huligánokat, akik magyar fociszurkolókra támadtak.

A rendőrség mai közleménye szerint az intézmény hivatalból indított nyomozást rendbontás és verekedés bűncselekményének elkövetése miatt, egyben felkéri mindazokat, akik információkkal tudnak szolgálni az összes résztvevő személy azonosítása érdekében, hogy forduljanak a rendőrséghez.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott dokumentum szerint a rendőrséget szombaton délután 3 óra körül értesítették arról, hogy a Kígyó utcai sportbázison botrány tört ki két labdarúgócsapat szurkolói között.

A helyszínre az 5-ös számú rendőrőrs egységei mellett kiszálltak a rohamrendőrök, de a helyi csendőralakulatok is. A hatóság embereinek megjelenésekor azonban a botrányt okozók pillanatok alatt szétszéledtek, így csak három férfit sikerült azonosítani – őket bekísérték a rendőrségre, a történtek tisztázása végett. A rendőrök ezt követően jegyzőkönyveket vettek fel a helyszínen tapasztaltakról, és az iratokat továbbították az ügyészségre.

A közlemény szerint a rendőrségen mindeddig senki sem tett feljelentést a sértett személyek közül, de a rendőrség hivatalból nyomozást indított, és dolgozik a botrányba keveredett személyek azonosításán. Aki ebben segíteni tud, illetve képekkel, videókkal, egyéb információkkal rendelkezik, elküldheti azokat a clujnapoca@cj.politiaromana.ro e-mai címre is.

A szombati botrányról készült, az NCN helyi tévéadó birtokába jutott videofelvétel ide kattintva tekinthető meg.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az Arte is támogatja Enyedi Ildikó új ...
Végeztek a Csonkatorony kiállítási ...
A Moldovai Köztársasággal történő ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ