Segítséget kér a rendőrség a huligánok azonosítására
Vissza

Segítséget kér a rendőrség a huligánok azonosítására

Nyilvános felhívást intézett ma a lakossághoz a Kolozs Megyei Rendőrfelügyelőség, a kolozsváriak segítségét kérve annak érdekében, hogy azonosítani tudják azokat a – magukat az U FC szurkolóinak tartó – huligánokat, akik magyar fociszurkolókra támadtak.

A rendőrség mai közleménye szerint az intézmény hivatalból indított nyomozást rendbontás és verekedés bűncselekményének elkövetése miatt, egyben felkéri mindazokat, akik információkkal tudnak szolgálni az összes résztvevő személy azonosítása érdekében, hogy forduljanak a rendőrséghez.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott dokumentum szerint a rendőrséget szombaton délután 3 óra körül értesítették arról, hogy a Kígyó utcai sportbázison botrány tört ki két labdarúgócsapat szurkolói között.

A helyszínre az 5-ös számú rendőrőrs egységei mellett kiszálltak a rohamrendőrök, de a helyi csendőralakulatok is. A hatóság embereinek megjelenésekor azonban a botrányt okozók pillanatok alatt szétszéledtek, így csak három férfit sikerült azonosítani – őket bekísérték a rendőrségre, a történtek tisztázása végett. A rendőrök ezt követően jegyzőkönyveket vettek fel a helyszínen tapasztaltakról, és az iratokat továbbították az ügyészségre.

A közlemény szerint a rendőrségen mindeddig senki sem tett feljelentést a sértett személyek közül, de a rendőrség hivatalból nyomozást indított, és dolgozik a botrányba keveredett személyek azonosításán. Aki ebben segíteni tud, illetve képekkel, videókkal, egyéb információkkal rendelkezik, elküldheti azokat a clujnapoca@cj.politiaromana.ro e-mai címre is.

A szombati botrányról készült, az NCN helyi tévéadó birtokába jutott videofelvétel ide kattintva tekinthető meg.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csíkszeredai Régizene Fesztivál ...
Tüntetéssel fogadták Tăriceanut ...
Kortárs interetnikus művészeti tábor ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ