Robbie Williams is fellép az Untold fesztiválon
Tovább fokoznák a fesztiválélményt
Tovább fokoznák a fesztiválélményt
Vissza

Robbie Williams is fellép az Untold fesztiválon

Ötödik kiadásához érkezett a kolozsvári Untold könnyűzenei fesztivál, amely a jeles, évfordulós kiadást ismétléssel, valamint megismételhetetlen, egyedi produkciókkal ünnepli – derült ki az Untold szervezőinek, Edy Cherejinek, Bogdan Butanak és Bogdan Rădulescunak mai sajtótájékoztatóján. Nagy meglepetések várhatók a fesztiválon, számoltak be a szervezők: mint kiderült Armin van Buuren, a fesztivál visszatérő fellépője külön műsorral készül az Untoldra, de hatalmas meglepetéseket ígér a 3 Are Legend trió és Martin Garrix is. A fesztivál húzónevét is elárulták, Kolozsváron koncertezik Robbie Williams, brit sztár.

– Ezúttal még több energiát fektettünk abba, hogy tovább fokozzuk az Untold élményt és ígéretünkhöz híven, egy szinttel feljebb lépjünk – közölték a szervezők.

A sajtótájékoztatón a szervezők elmondták, az Untold élmény a fesztivál kreatív elemeire alapoz, hiszen minden évben varázslatos világot próbálnak a rendezvény köré építeni, különböző mesebeli színpadokkal, történetekkel, birodalmakkal, szereplőkkel. „Idén ismétlést tartunk mindabból, amit előző években megalkottunk, hogy mindenkinek megmutassuk, milyen is ez a fantasztikus, varázslatos Untold világ” – tették hozzá. Ugyanakkor kiemelték, az előző kiadások elemeit újabbakkal egészítik ki, a nagyszínpad például még nagyobb, még lenyűgözőbb lesz, jár majd hozzá 3D-s technika, óriási ledek és még nagyobb kijelzők, derült ki a sajtóeseményen.

A hatalmas színpadon pedig fellép Armin van Buuren, a visszatérő zenész egyedi koncertet tervez az idei fesztiválra, az Armin Untold World Exclusive Show című fellépést csak az Untold résztvevői láthatják, hallhatják, mesélték a szervezők. A fesztivál húzóneveinek nagy részét már előzőleg közölték, Kolozsváron koncertezik Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah.

A szervezők elmondták, az Untold lényege, hogy ez a fantasztikus világ összehozza az embereket, ezért zenei sokszínűségre törekedtek minden kiadás szervezésekor, hogy minél széleskörűbb közönség fedezhesse fel a fesztiválélményt. A zenei sokszínűségbe illeszkedik az idei fesztivál egyik húzóneve is, Robbie Williams brit énekes.

Az MTV European Music Awardson háromszor díjazott sztár idén csak pár koncertet ad, Európában összesen háromszor lép fel, emelték ki a szervezők. Robbie Williams több mint 100 fős stábbal érkezik Kolozsvárra, csak a színpadon lesz rajta kívül 50 ember az emlékezetes, másfélórás fellépése alatt, tették hozzá. – Úgy gondoljuk azzal, hogy sikerül Kolozsvárra hozni Robbie Williamset, bebizonyítottuk, hogy a fesztivál képes egyre magasabb szintre emelkedni, és tudjuk teljesíteni azt az ígértünk, miszerint évről évre első osztályú fellépőket biztosítunk a fesztiválközönségnek, így képesek vagyunk évről évre fejlődni – közölték.

A sajtótájékoztatón továbbá elmondták, legközelebb június 5-én, szerdán 12 órától lehet majd bérleteket váltani a fesztiválra, a vásárlásra bocsátott 5000 bérletet csak előzetesen, a weboldalon regisztrált érdeklődők vehetik meg. „Ezzel szeretnénk elérni, hogy a fesztivál rajongói, azok, akik bizalmat fektettek belénk, biztosan jegyhez juthassanak”, hangzott el a sajtótájékoztatón.

A fesztivál részletes programját jövő héten teszik közzé, ekkortól lehet majd napijegyeket is vásárolni, tették hozzá. Az Untold fesztivál augusztus 1–4. között zajlik.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Amíg él az Istentől kapott lélek, ...
Balog Zoltán miniszterelnöki biztos és ...
I. liga, 20. forduló: CFR-vereség

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ