Puck Bábszínház – ismét élőben
Vissza

Puck Bábszínház – ismét élőben

Újra megnyitja kapuit a kolozsvári bábszínház, szombaton 11 órától A csillagszemű juhász című előadás, vasárnap 10, valamint 12 órától Az eszes szabólegény (Croitorașul cel isteț) látható, olvasható az intézmény közleményében.

Május 8-án, A csillagszemű juhászt lehet megtekinteni, Szabó Attila rendezésében. Az előadás az azonos című, ismert népmese színpadi adaptációja, amelynek narratívája mögött erős erkölcsi mondanivaló húzódik.

Az előadás zenéjét Csernák Zoltán Samu szerezte, báb-, díszlet- és jelmeztervező Miareczky Edit, koreográfus pedig Fosztó András volt. Az ismert történet Domokos Szabolcs, Urmánczi Jenő, Erdei Emese, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Bondar Tibor, és Kötő Áron közreműködésével elevenedik meg. Az ajánlott alsó korhatár 4 év.

Vasárnap, május 9-én, a bábszínház román tagozata várja a gyerekeket, az Emilia Nechita Svetlana által rendezett, Az eszes szabólegényt (Croitorașul cel isteț) kétszer is játssza a társulat: 10 illetve 12 órától.

Jegyeket előadáskezdés előtt 30 perccel lehet váltani a bábszínház pénztárában, illetve felhasználhatók a már megvásárolt bérletek is.

(Borítókép: Jelenet A csillagszemű juhász című előadásból. Fotó: Puck Bábszínház)


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Október 1-jétől csak útlevéllel lehet ...
Florin Cîțu a PNL új elnöke
Újraszentelték a felújított evangélikus templomot

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ