Online ünnepli 71. évfordulóját a Puck Bábszínház
Vissza

Online ünnepli 71. évfordulóját a Puck Bábszínház

Előadásokkal és filmvetítésekkel várja közönségét február 5-én, pénteken, fennállásának 71. évfordulója alkalmából a Kolozsvári Puck Bábszínház.

A rendezvénysorozat délelőtt 11 órától kezdődik, a román társulat Alfonzó és a boszorkány (Alfonso și vrăjitoarea) című előadásával. A négy éves korosztály számára szóló előadás rendezője Decebal Marin.

Ezt követően déli 12 órától a magyar tagozat Facebook-oldalán lehet megtekinteni a nagyobb korosztálynak szóló  Kishercegszemmel című nonverbális előadást, amelynek rendezője Vadas László. Az előadás a nagyobb korosztály számára szól és Antoine de Saint-Exupéry regényét alapul véve mutatja be az emberi útkeresés különböző szakaszait.

A továbbiakban 18 órától A bábszínház szülinapja című kisfilm tekinthető meg, amelyet a magyar tagozat munkatársai készítettek kifejezetten az ünnepi alkalomra.

A rendezvénysorozatot a 19 órától kezdődő, A Puck Bábszínház meséinek története című dokumentumfilm zárja. A rövidfilm az elmúlt évek fontosabb mozzanatait foglalja össze, a bábszínház megalapításától napjainkig.

Az előadások és filmvetítések a román és magyar tagozat Facebook-oldalain követhetők.


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

TŰZ A TETAROM 1-NÉL, A TÖRÖKVÁGÁSNÁL
Alacsony az átoltottság, nehéz behozni ...
Kezdődhet októbertől a vakcinalottó

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • VIDEÓINTERJÚ – Tasnádi Szilárd: ...
  • Egy báró szobra
  • VIDEÓINTERJÚ – Hogyan ...
  • Több mint egy tucat település vörös ...
  • Toleranciagyakorlás