Önkénteskedj a közösségért!
Vissza

Önkénteskedj a közösségért!

Gondolkoztál már azon, hogy a nyaradat egy vagány, egy hetes táborral indítsd, ahol szuper környezetben, jó fej emberekkel tennél hasznosat a közösségért, úgy, hogy közben jól érzed magad? Ha igen, várják jelentkezésed a XVI. Caritas Önkéntes Táborba!

A tábort 2019. június 20-26 között szervezik és főhadiszállása mesés környezetben, Gyimesfelsőlokon lesz. A résztvevők a település vendégeiként, a helyiekkel összefogva, közös erővel dolgoznak a falu és a közösség építése, szépítése érdekében.

Ha velük tartasz, egy életre szóló élményben lesz részed. Jó hangulatban, festői környezetben dolgozhatsz a gyimesi emberekért, közösségért, kipróbálhatod magad új helyzetekben, és emellett a szórakozás sem utolsó szempont.

A lelkes önkéntesek segítségével, napi hat óra közösségi munka végzésével és délutáni szabadidős, közösségépítő programokkal szeretnének látható változást hozni Gyimesfelsőlokon.

További részletek olvashatók a www.youngcaritas.ro oldalon. Érdeklődni, jelentkezni lehet László Katalinnál, elérhetőség: katalin.laszlo@caritas-ab.ro, 0799-850.233.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Roland Garros: nem történhet meg az, ...
Újabb járatok a kolozsvári reptérről
TIFF 2020: román filmpremierek éve

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ