Olvasson Szabadságot, és pihenjen a Sárkány Wellnessben!
Vissza

Olvasson Szabadságot, és pihenjen a Sárkány Wellnessben!

Fizessen elő a Szabadságra áprilisra, és nyerjen kétszemélyes, háromnapos (két éjszaka) kikapcsolódást a Sárkány Apartman és Kempingben, a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő összes medencéjének és wellness-részlegének (szauna, infraszauna, só, gőz, váltófürdő) korlátlan használatával!

A szerencsés nyertes nevét csütörtöki, április 6-i lapszámunkba közöljük.

A Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető KFT. ajándékutalványa magába foglalja a 2 éjszakai szállást (elhelyezés apartmanban) és a belépőjegyet a fürdőbe, de nem tartalmazza az étkezést, a 250Ft/fő/éj idegenforgalmi adót, valamint a további wellness szolgáltatásokat (például masszázs). Az ajándékutalvány 2017. május 31-ig, hétköznapokon használható fel.

Azoknak, akik a nyomtatott Szabadságra fizetnek elő, a sorsolásban való részvételhez az újságban megjelenő szelvényt kell kitölteniük és beküldeniük (részletek az újságban) április 4-ig.

Akik a digitális Szabadságra fizetnek elő vagy egyéb, legalább 30 napra érvényes előfizetői csomagot vásárolnak április 4-ig, és részt akarnak venni a sorsolásban, küldjenek e-mailt „nyereménysorsolás” témával (subject) az office@szabadsag.ro címre, teljes nevükkel, telefonszámukkal április 4-ig. Csomagjainkról és díjainkról itt tájékozódhat és fizethet elő.

 

A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő gyógymedencéivel, a Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom. Wellness részlege különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek. Gyógyászati részlegén a gyógyítás a legújabb kezelési módokkal és szakorvosok szakmai felügyelete mellett zajlik. A gyógyfürdő melletti európai színvonalú strandfürdőben, kellemes környezetben, a szabad ég alatt élvezhetik a vendégek a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A közvetlen szomszédságú Sárkány Apartman és Kemping tóval, erdőkkel övezett, csendes, nyugodt környezetben élménydús kikapcsolódást biztosít – kellemes árakon, télen-nyáron várja az üdülni vágyó családokat 16 db új építésű jól felszerelt apartmanjában, lakókocsi beállóival és sátorhelyeivel. További részletek és elérhetőség a www.sarkanyfurdo.hu honlapon.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Harminc százalékkal esett vissza a ...
Forma–1, Magyar Nagydíj: ...
Hol vagy ember?

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ