Csomagok
Prémium
Prémium+Print
Print
Digitalstand
-29%
  • Korlátlan hozzáférés a Szabadság.ro történeteihez, a szerkesztőségi munkatársak prémium cikkeihez is.
X
X
  • Reszponzív dizájn, izgalmas megjelenítés asztali számítógépen, laptopon, tableten, okostelefonon egyaránt.
X
  • A nyomtatott lapot 5 megyében házhoz viszi a Román Posta, így kényelmesen, akár már a reggeli kávéja mellett is fogyaszthatja a legfrissebb híreket.
X
X
  • Lapozza a „nyomtatott” újságot digitálisan! A terjesztési körzetünkön kívül élőknek ajánljuk. Az előfizetés a Digitalstandon történik, ára 1 hónapra 1800 forintnak megfelelő összeg. Bármilyen valutában vezetett bankkártyáról előfizethet, a magyar kereskedelmi bankok napi árfolyama szerinti átváltási aránnyal.
X
X
X
Ár
25 RON/hó
77 RON/hó
75 RON/hó
≈ 26 RON/hó

A nyomtatott Szabadságra online a Román Postánál köthető előfizetés 1 hónapra, Beszterce-Naszód, Fehér, Kolozs, Szeben és Szilágy megyei lakcímekre. Egy adott hónapra előző hónap 20-ig köthető előfizetés. Például ha augusztus 1-től szeretné kapni az újságot, akkor július 20-ig kell előfizetnie. Ha július 21-én köti meg az előfizetést, akkor a nyomtatott újságot csak szeptember 1-től kezdődően rendelheti meg. A Román Posta helyenként csak 2–5 naponta kézbesíti a lapokat. Kérjük, előfizetése megkötésekor vegye figyelembe, hogy szerkesztőségünknek nem áll módjában ezeket a tényezőket befolyásolni.

Ön a lehető legteljesebb körű csomagot választotta, előnyös áron. Ebben a csomagban a nyomtatott újságot is megkapja, és számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt felhasználóbarát minőségben olvashatja a Szabadság kizárólag Prémium-tagoknak elérhető cikkeit. A Prémium-tagság a kifizetés napjától érvényes 1 hónapig.

A nyomtatott Szabadságra jelen felületen, online a Román Postánál köthető előfizetés 1 hónapra, Beszterce-Naszód, Fehér, Kolozs, Szeben és Szilágy megyei lakcímekre. Egy adott hónapra előző hónap 20-ig köthető előfizetés. Például ha augusztus 1-től szeretné kapni az újságot, akkor július 20-ig kell előfizetnie itt. Ha július 21-én köti meg az előfizetést, akkor a nyomtatott újságot csak szeptember 1-től kezdődően rendelheti meg. A Román Posta helyenként csak 2–5 naponta kézbesíti a lapokat. Kérjük, előfizetése megkötésekor vegye figyelembe, hogy szerkesztőségünknek nem áll módjában ezeket a tényezőket befolyásolni.

Számítógépen, tableten és okostelefonon egyaránt felhasználóbarát minőségben olvashatja a Szabadság kizárólag Prémium-tagoknak elérhető cikkeit is. Ön bármikor Prémium-taggá válhat 1 hónapra, az előfizetés a kifizetés napjától érvényes.