Nincs sok újdonság a Szamosújvári Atletic Olimpia háza táján
Vissza

Nincs sok újdonság a Szamosújvári Atletic Olimpia háza táján

E hétvégén újraindul a labdarúgó IV. Iiga is. Kolozs megye legjobb együttesei idejében felkészültek a rajtra. Köztük található a tavalyi idényt harmadik helyen zárt Szamosújvári Atletic Olimpia is.

ERKEDI CSABA

Kilin Csaba klubelnök alakulata már augusztus elején elkezdte az edzéseket a közelgő idényre. Sok újdonság nincs a Kis-Szamos menti gárdánál. Nem távoztak labdarúgók, újonc is eddig csak egy van (ő is hazatért szülővárosába). Vlad Dani kapusról van szó, aki az utóbbi években jászvásári és botoşani-i csapatoknál is védett.

Magyarláposról visszajött Szabó Mihály és Sergiu Pop (ő a Csíkszereda FK-nál is játszott), de ők inkább a szomszédos Szamosújvárnémeti Sas együttesét választották, ahol pályán is voltak a nemrég rendezett Nyári Kupa helyi  tornán.

Az Atletic Olimpia labdarúgói három barátságos meccset is játszottak augusztusban. Az Apahidai Sporting ellen 3–2, az újonnan alakult Dési Szamossal szemben 2–1 arányban nyertek, míg a III. ligában  szereplő  Dési Egyesüléstől 1–0-ra kikaptak. Egyetlen gond van a kisvárosban, a sétatéri stadion gyepszőnyegének (ha egyáltalán lehet annak nevezni) siralmas állapota. De ez sem újdonság.

 


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Új buszvonalak létesítését tervezi a ...
Augusztusi bakancslista – jön a ...
Az idei első öt hónapban 5,47 millió ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ