Néptánc és sport Györgyfalván
Vissza

Néptánc és sport Györgyfalván

A Györgyfalvi Falunapok pénteken, július 27-én délután 17 órakor lovas-zenés díszbemutatóval indulnak, a rendezvényt hivatalosan 18 órakor, a kultúrotthonban nyitják meg.

Pénteken Györgyfalván a néptáncé a főszerep, 18:30 órakor fellép a kultúrotthonban a Györgyfalvi Hagyományőrző Néptánccsoport, az Erdőfeleki gyerektánccsoport, az Érsekhalmi népdalkör, a Györgyfalvi gyerektánccsoport, a szászfenesi Şoimii Carpaţilor néptánccsoport, Denisa Perde és Dan Sebastian Pop népdalénekesek, a Lengyeltóti Ördöngős Tánccsoport és a Romonyai Rozmaring Hagyományőrző Néptáncegyüttes. Este, 21:30 órakor tombolasorsolást szerveznek, majd 22 órától táncházban lehet ropni a táncot, ahol Rudy és zenekara zenél.

Szombaton július 28-án reggel 9 és 13 óra között a Györgyfalvi Szülők Egyesülete szervezésében gyermekprogramok zajlanak a kultúrházban, míg reggel 9 és 14 óra között az iskolakertben lézerhacot szerveznek. Délelőtt 11 órától három program is kezdődik: a kicsik biciklitúrára mehetnek, a sportkedvelők focizhatnak a dilőn, de gulyásfőző versenyre is lehet jelentkezni. 15 órakor játékos sportvetélkedők kezdődnek, 16 órakor a Dream Dance Tánc Sportegyesület tart bemutatót, 16:30 órakor pedig a Györgyfalvi Iskola moderntánc csoportja lép fel. 17 órakor a Karaván együttes gyerekkoncertje kezdődik, 18 órától pedig eredményt hirdetnek a szervezők. 20 órakor Robert ad koncertet, de a szombat esti, éjszakai program tartalmaz tűzijátékot, Holdviola koncertet, tombolasorsolást és szabadtéri bulit is.

Vasárnap, július 29-én 11 órától ökomenikus istentisztelettel indul a nap, a rendezvényt a 14 órakor kezdődő közös ebéd zárja, amelyre a meghívottakat is várják.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csíksomlyói búcsú: zarándokok nélkül, a ...
Trump: nem szabad megengedni, hogy a ...
IMAS - Erősödnek a kis pártok, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ