Nem sikerült a feljutás a Dési Szamosnak
Vissza

Nem sikerült a feljutás a Dési Szamosnak

Nem váltották be a reményt a Dési Szamos labdarúgói, akik a zilahi III. ligába jutási tornán éppen akkor szenvedtek vereséget, amikor a legnagyobb szükségük lett volna a három pontra.

ERKEDI CSABA

A vasárnapi mérkőzésen a IV. liga Kolozs megyei bajnoka a Nagyváradi AC-val mérkőzött, és 1–2 (1–0) arányú eredménnyel végzett.

Gică Barbu tanítványai jól kezdtek a torna elején a leggyengébbnek tartott együttes ellen, a 39. percben a csapatkapitány Sergiu Costin a vezetést is megszerezte, 20 m-es szabadrúgásból talált be.

Fordulás után azonban, miután a 42 éves Costin révén lőttek egy kapufát, váratlanul összeomlott a dési gárda, s Bihar megye bajnoka kétszer is betalált Călin Sabo kapujába: előbb a 71. percben Marius Hossu révén volt eredményes, majd a 85-ben a mindössze 17 éves, szünetben csereként beállt Patrick Blăgea lőtt gólt.

A mérkőzést a marosvásárhelyi Andrei Florin vezette, egyik partjelzője a zilahi Tunyogi Ferencz volt, megfigyelőként pedig a nagybányai Cristian China és a nagyszebeni Sajtos László működött közre.

A tornát így a Kolozsvári U FC-nél is megfordult Ritli Zoltán edzette Szatmárnémeti VSK nyerte 4 ponttal, a hárompontos Nagyváradi AC és az 1 ponttal maradt Dési Szamos előtt.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Romániában ismét meghaladta az 500-at a ...
Tetemes bírság a Mozi+-nak rossz ...
Forog az Oscar-díjas Deák Kristóf első ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ