Mutass jó példát! Segíts az újrakezdésben!
Vissza

Mutass jó példát! Segíts az újrakezdésben!

A Nőileg 2017-ben útjára indított Mutass jó példát! programja példaképeket keresett, és sikerült számos inspiráló életpályát, sokak sorsát előremozdító közösségi embert bemutatnia Erdély minden szegletéből. Most példaképeikkel együttműködve szeretnének jó példát mutatni: segíteni azoknak, akik a világjárvány következtében kerültek nehéz anyagi helyzetbe.

Szoros együttműködésben a Gyulafehérvári Caritassal Újrakezdés névvel indította el segítő programját, azokra az erdélyi családokra fókuszálva, akiknek a világjárvány komoly megélhetési problémákat okoz, akiknek sürgős, áthidaló megoldásokra van szüksége a túléléshez. Mert sokaknak kell most újrakezdeni.

Azokat a vállalkozókat és magánszemélyeket hívják segíteni, akik hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy fél évig havi 500 lej értékben támogassanak 50 bajba jutott családot! Olyanokat keresnek, akik tudnak nélkülözni egyszeri, de akár hosszabb ideig is egy bizonyos összeget, felajánlva azt a bajbajutott családoknak.

A program szociális hátterét és adminisztrációját a segítségnyújtásban évtizedes tapasztalattal bíró Gyulafehérvári Caritas biztosítja, a példaképek pedig abban segítenek, hogy a leginkább rászoruló családokhoz jusson el az újrakezdéshez szükséges támogatás.

A program jelölési és támogatási űrlapja, valamint a jelentkezés kritériumai megtalálhatók a noileg.ro oldalon a Mutass jó Példát! menüpont alatt.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Októbertől újraindul az Iskola ...
Kolozs megye: 25 diák és 12 pedagógus ...
Húsz guggolásért „egészségjegy” váltható

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ