Meghosszabbított határidejű ösztöndíj-pályázat
Vissza

Meghosszabbított határidejű ösztöndíj-pályázat

A Nyilas Misi Tehetségtámogató Egyesület augusztus 31-ig meghosszabbított határidővel várja az ösztöndíj-pályázatokat – tájékoztatnak közleményben.

Pályázhat a 2018/2019-es tanévben magyar nyelvű oktatásban részt vevő, 6–10. évfolyamon tanuló, tehetséges és szociálisan hátrányos helyzetű tanuló szülője/gyámja. 

A kolozsvári székhelyű nonprofit szervezet 2003 óta támogatja ösztöndíj-program keretén belül a tehetséges és szociálisan hátrányos helyzetű diákokat. Évente több száz tanuló folytatja tanulmányait a világ számos pontján élő, főként akadémiai szférában dolgozó támogatók anyagi hozzájárulásának köszönhetően. A támogatók személyesen is figyelemmel követhetik a támogatott tanulók tanulmányi előmenetelét, illetve a családok szociális helyzetét. Egy tanuló ösztöndíja havonként maximum 18 ezer forintnak megfelelő támogatást jelent. 

Bővebb információk az egyesület tevékenységéről a nyilasmisi.ro honlapon olvashatóak. Ugyanitt található a pályázati csomag (felhívás, adatlap, űrlap a pályázó tanuló jellemzésére), amelyet kitöltve 2019. augusztus 31-ig várnak az egyesület postacímére: 400095 Cluj-Napoca (Kolozsvár), str. Iuliu Maniu 2/3.

A pályázat részleteiről az alábbi elérhetőségeken is lehet érdeklődni: telefonszám: 0264-531153, 0787-671137; e-mail cím: nyilas_misi@yahoo.com; ügyfélszolgálat: munkanapokon 10 és 16 óra között.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Az eMag online kereskedő 90 millió ...
A nyári előszezonban csaknem ...
Orvosi és filozófiai tanulmányoktól a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ