Jogosítvány a jövőhöz: még három hétig lehet pályázni
Vissza

Jogosítvány a jövőhöz: még három hétig lehet pályázni

Kifizeti a sofőriskola költségeit A Közösségért Alapítvány olyan hátrányos helyzetű fiataloknak, akiknek a munkavállalásnál előny vagy feltétel a hajtási jogosítvány, illetve hasznos eszköz a munkaköri teendők ellátásában vagy kiterjesztésében.

Pályázhatnak nehéz anyagi körülmények között élő 18-25 éves fiatalok, akik: szakmai pályafutásuk kezdetén vannak, és/vagy munkát vállalnának, és a munkavállalásnál feltétel lenne/előnyt jelentene a gépjárművezetői jogosítvány; munkaviszonyuk van, és munkaköri teendőik ellátásában feltétel lenne vagy előnyt jelentene a gépjárművezetői jogosítvány; rendelkeznek B kategóriás gépjárművezetői jogosítvánnyal, de munkavállalásukhoz, illetve munkaköri teendőik ellátásához feltétel lenne/előnyt jelentene nagyobb gépjárművek vezetésére, kezelésére feljogosító engedély; valamilyen más célból szeretnének gépjárművezetői jogosítványt szerezni, de az ezzel járó költségek meghaladják anyagi lehetőségeiket.

A program eddigi három kiírásában 51 fiatalnak sikerült megszereznie a jogosítványt, további 38 pedig tanul vagy vizsga előtt áll.

Pályázási határidő 2019. január 25. Részletekért és pályázati formanyomtatványért böngésszék a http://pentrucomunitate.ro oldalt.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Megviseli az albérletpiacot az ...
Simona Halep római diadala
Pármai Filmzenei Fesztivál: legjobb ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ