Iohannis a fiatalok mellett
Vissza

Iohannis a fiatalok mellett

A liberálisok ifjúsági szervezetének Venus üdülőtelepen tartott nyári egyetemén Klaus Iohannis elnök azt mondta: Romániának szüksége van arra, hogy a fiatalok tevékenyen szerepet vállaljanak minden ágazatban.

Iohannis kifejtette: Romániának nagy szüksége van a fiatalokra a versenyszférában, a központi vagy helyi közigazgatásban, a politikában. Megítélése szerint a mostani fiatalok sokkal tájékozottabbak, és készek szerepet vállalni a közéletben.

Felidézte a május 26-i népszavazást és EP-választást, amelyen a fiatal korosztály nagy számban képviseltette magát, jelentősen hozzájárulva a Nemzeti Liberális Párt (PNL) sikeréhez.

A következő időszakról azt mondta: „bonyolult választási csaták” várhatók.

„A PSD-s katasztrófa után, ami évekre megfosztotta Romániát a fejlődés esélyétől, az állampolgárok hatékony kormányzásra vágynak, amely biztonságot, jólétet és haladást hoz számukra. A ti segítségetekkel ezt meg is fogják kapni. Ti vagytok az a nemzedék, amely lelkesedést, reményt, politikai optimizmust hozhat a politikába és a romániai társadalomba” - mondta Iohannis a fiatal liberálisoknak.


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Szexuális oktatás az iskolában? Csak ...
Hány felvételi helyet hirdet az USAMV?
Kiosztotta a kulturális és szociális ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Örökballagók
  • Miből él az egyház, ha üres a persely?
  • Miből él az egyház, ha üres a persely?
  • Kedves végzősök!
  • Ballagás 2020 – otthon, lélekben ...